GENIET VAN JE DAG, OOK JAREN LATER!

Elisabeth Sohl

Bij het organiseren van een bruiloft komt veel kijken, dat is voor jullie natuurlijk geen nieuws. Er moet een locatie geregeld worden, een fotograaf, uitnodigingen, bruidskleding, catering, decoratie en bloemen enzovoort enzovoort. Maar uiteindelijk wil je vooral jullie bruiloft herinneren als de   mooiste dag van je leven, niet alleen voor jullie als bruidspaar, maar ook voor al je vrienden en familie.

Er is wetenschappelijk onderzoek gedaan waaruit is gebleken dat gebeurtenissen psychologisch worden opgeslagen als mooier en leuker wanneer de ervaring eindigt met een hoogtepunt. Natuurlijk is de hele dag belangrijk, maar het einde drukt een stempel op de herinnering van de dag als geheel. Nu hoor ik jullie denken: aha dat einde is dus de feestavond! Precies!

Hier ligt de sleutelrol voor de bruiloft-dj. Door ver van te voren samen uitgebreid door te spreken welke muziek jullie juist wel/niet graag horen, met welk nummer jullie willen openen maar ook welk nummer de avond afsluit, kunnen jullie met een gerust hart het laatste gedeelte van deze feestelijke dag beleven. Van te voren wordt samen besloten hoe de avond er uit komt te zien zodat jullie op de avond zelf niets meer hoeven te regelen of je zorgen hoeft te maken of iedereen het wel naar zijn zin heeft. Jullie hoeven alleen maar te genieten en de dj doet de rest. 

Bruiloft DJ in Italië

Niet alleen de muziek, maar ook het licht en daarmee de sfeer van jullie feestlocatie wordt aangepast aan jullie wensen, bijvoorbeeld de verlichting in de accent kleur die ook op andere plekken terug komt in jullie bruiloft (zoals de kleur paars die terug komt in de bloemen, in zijn stropdas en in de details van jouw jurk, kan ook de verlichting deze prachtige kleur aannemen). Jullie wensen staan centraal, zodat jullie feest net zo speciaal wordt als jullie liefde voor elkaar. 

Jullie bruiloft wordt het feest waar iedereen het jaren later nog over heeft, (‘weet je nog, bij haar bruiloft stond zelfs oma op de dansvloer!’) en waar jullie samen met een grote glimlach op kunnen terugkijken. En ze leefden nog lang en gelukkig…